Forum for Elizabeth Guttierez & very much extras


You are not connected. Please login or register

Кога Лисјата Пагаат * When The Leaves Will Fall Down

Go down  Порака [Страна 1 of 1]

- AndReJz


Супер Член
Супер Член
Кога Лисјата Пагаат * When The Leaves Will Fall Down K-l-p-4-g
„Кога лисјата паѓаат“ е приказна за семејството на Али Риза и на неговата жена Хајрије, кои своите деца ѓи воспитуваат со висока морална свест и силни чувства за семејните врски.Кога семејството ќе се пресели од родното гратче во големиот Истанбул за да нивната ќерка студира на универзитетот, тие ќе се соочаат со многу промени во животот.Модерниот свет и економската нестабилност на животот во големиот град се заканите со кои ќе се соочи ова семејство.Семејството на Али Риза, преку кое се разгледува прашањето за силните семејни врски во модерниот начин на живот е под постојана опасност од распаѓање.Во главните улоги настапуваа одличните турски актери Халил Ергун, Гувен Хокна, Бену Јулдилмлар и Канр Куртаран.Режисер на оваа серија, која во моментов е најпопуларна во Турција, е Месуде Ераслан.

Вратете се на почетокот  Порака [Страна 1 of 1]

Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот