* Exтras & Elizabeth Guttierez *
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum for Elizabeth Guttierez & very much extras

You are not connected. Please login or register

Вицови..

3 posters

Go down  Порака [Страна 1 of 1]

1Вицови.. Empty Re: Вицови.. Сре Јун 30, 2010 4:07 am

- AndReJz

Супер Член
Супер Член

- 1 -
НОРМАЛНИ СТЕ?

Полицаец сопира плавуша и вели:- Дајте ми го вашето име и презиме, молам.
Плавушата нервозно одговара: - Ти луд ли си? Ако ти ги дадам тебе, јас како ќе се викам.

- 2 -
ОПАСНА ИГРА ВО АВИОН

Плавуша и маж патуваат во авион. Мажот: - Сакаш ли да си играме една игра? Јас ќе ти поставам прашање, ако не го погодиш ќе ми дадеш 5 евра, а ако јас вашето не го погодам ќе ви дадам 5 евра. - Не можам, уморна сум. - Добро де, ако јас не го погодам ќе ти дадам 500 евра.
- Добро, ајде. И така мажот поставува некое прашање, плавушата не го знаела и му дава 5 евра. Сега таа е на ред: - Што е тоа: се качува во гората со 4 нозе а слегува со 3 нозе? Мажот почнал да размислува. Мислел, мислел и ништо не се сетил. Го извадил лаптопот и почнал да пребарува. На крајот се откажал и и дал 500 евра. Дошол неговиот ред: - Добро де, што е тоа?
- Па и јас не знам – рекла плавушата и му дала 5 евра.

- 3 -
КЕ СКОКНЕ ЛИ?

Плавуша и црна девојка седат и гледаат вести на МТВ. Даваат некој како сака да се самоубие. Се кладеле дали ќе скокне. Црната победила, затоа што рекла дека ќе скокне.
- Виде ли? Ти реков дека ќе скокне. Знаев дека ќе скокне бидејќи сабајле ги гледав истите вести.
- И јас ги гледав - рекла плавушата – ама не знаев дека пак ќе скокне!

- 4 -
УДАВЕНИ

Две плавуши се возеле во лотка, моторот откажал и тие се удавиле. Зошто? Слегле да туркаат!

- 5 -
ИСТОРИЈА

Учителка држи курс по историја на 20 плавуши. Прво прашање: - Каде се наоѓа Америка? Маја, една од плавушите станува и ја покажува на картата. - Браво! А кој ја открил Америка? 19 плавуши во еден глас одговараат: - Маја!

- 6 -
А, КОЛКУ Е ДОЗВОЛЕНО?

Вози плавуша автомобил и гази четворица случајни минувачи.Доаѓа полицаец и вели:- госпоѓо штотуку згазивте четворица пешаци. Плавушата:- а, колку е дозволено?

- 7 -
ИСПИТ

Две плавуши полагале испит.Послем завршувањето на испитот,едната плавуша ја прашува другата:-Еј како помина,напиша ли нешто?-Не ништо не напишав.-И јас ништо не напишав.-Лелееееееееее сега ако си помислат дека сме препишувале!

- 8 -
НАОЧАРИ ЗА СОНЦЕ

Влегла плавуша во продавница за наочари и и вика на продавачката:- Добар ден, имате наочари?Продавачката и вика:- За сонце?- Не бе за мене.

- 9 -
НО, ШТО АКО НЕ УМРЕШ?

На смртна постела мажот ја прашува својата русокоса жена:
- Кажи дали некогаш си спиела со друг?
- Би ти кажала. . . Но,што ако не умреш !

- 10 -

WASH & GO!

Зашо плавушата кога се избања оде по кадата??
Затоа шо на шампонот и пишува wash and go!..

2Вицови.. Empty Re: Вицови.. Сре Јун 30, 2010 10:13 am

J@Kac

J@Kac
Нов Супер Член
Нов Супер Член

Си бил еден црнец сред пустина и барал вода зш ќе умрел од жед и глад.Дошол до една оаза и нашол златна рипка.Она му рекла дека ќе му исполни 3 желби доколку ја пушти.И он ја пуштил и рекол дека сака:Да биде бел,Секогаш да биде опкружен со вода и да гледа женски газови-И рипката го претворила во ШОЉА!
lol4e

3Вицови.. Empty Re: Вицови.. Сре Јун 30, 2010 10:25 am

The Beautiful

The Beautiful
Admin

Бабата:Колку убаво пее овој девој4е..
Детето:хаха бабо тоа не е девој4е тоа е Justin Bieber..

Сообраќаец стопрел еден црн човек и му вели:Дај лична карта..
Повелете,(на личната карта пишувало Леонардо ДиКаприо и имало слика од Лео)
сообраќаецот:Ти си Леонардо ДиКаприо?
човекот:Да јас сум..
сообраќаецот:вистинскиот Леонардо ДиКаприо..
човекот:да бе вистинскиот..
сообраќаецот:чекај јас да се јавам на шефот да се осигурам..
човекот:ајде
сообраќаецот:ало шефе абе Титаник потонал или изгорел?

lol4e lol4e

http://elizabethmk.donut.tv

Sponsored content

Вратете се на почетокот  Порака [Страна 1 of 1]